beiye

Sistem Proteksi Ujung Tangga Mesh Barrier

Mesh Barrier Stair Edge Protection System Banner
APAC——Produsen Sistem Proteksi Ujung Tangga Mesh Barrier Panjenengan
APAC Mesh Barrier Stair System nyedhiyakake proteksi pinggiran sementara sing luar biasa kanggo undhak-undhakan sajrone konstruksi. Kanthi serbaguna kanthi sistem penghalang tangga, sistem iki njamin safety ora dikompromi ing lingkungan tangga sing mbebayani.
APAC Mesh Barrier Stair Edge Protection System kasusun saka telung komponen: 1. Tangga Clamp 2. Tangga Pos 3. Tangga Mesh Barrier Clamps undhak-undhakan digunakake bebarengan karo kiriman safety undhak-undhakan lan alangan bolong undhak-undhakan, solusi Versatile sing njamin buruh ing situs construction bisa aman lan nggunakake undhak-undhakan sak construction.
Kabeh komponen Mesh Barrier Stair Edge Protection digawe saka baja berkualitas tinggi kanggo nyedhiyakake proteksi tiba sing kuwat lan aman kanggo tangga.
Baja kualitas Mesh Barrier Stair Edge Systems APAC digunakake kanggo macem-macem aplikasi kalebu bangunan sarana, bangunan multi-crita, rumah sakit, situs industri, lan liya-liyane. Kita mesthi nggawe Sistem Ujung Tangga Mesh Barrier kanthi standar sing paling dhuwur. Kita mesthekake yen padha nyukupi kabeh syarat peraturan safety ing negara / wilayah sampeyan.
Mesh Barrier Stair Edge Protection Systems minangka garis pertahanan kanggo safety pekerja. Iki digunakake kanggo nyegah para pekerja tiba saka dhuwur. Mulane, kita kepengin banget nyedhiyakake peralatan sing aman lan dipercaya kanggo proyek sampeyan.
APAC bisa ngrancang lan nyuplai Mesh Barrier Stair Edge Protection Systems sing cocog karo kabutuhan proyek sampeyan. Yen proyek sampeyan penting banget, mula sampeyan bisa nggunakake sistem standar kita.
Clamp slab kita, kiriman safety tangga, lan alangan bolong tangga dilindhungi dening galvanisasi sing dicelup panas. Rintangan bolong tangga duwe perawatan permukaan lapisan bubuk ekstra kanggo proteksi luwih lanjut.
Saben penjepit tangga / kirim / penghalang diprodhuksi miturut standar sing tepat lan syarat pelanggan. Sistem Proteksi Ujung Tangga Mesh Barrier kabeh cocog karo predeterminasi lan daya tahan sing dibutuhake.
APAC ngasilake komponen proteksi pinggiran tangga bolong saka baja standar. Bahan mentah bisa gampang dituku saka pasar, wektu timbal lan biaya bisa dikurangi.
APAC nawakake sistem proteksi pinggiran undhak-undhakan safety bolong sing cocog karo standar. Sampeyan bisa mesthekake linuwih lan safety dening tumpang tindih alangan bolong undhak-undhakan kanggo cocog sembarang ukuran utawa konfigurasi saka undhak-undhakan ing pangayoman pinggiran bangunan beton.
APAC ngrancang Sistem Keamanan Tangga kanggo menehi solusi unik kanggo proteksi pinggiran sementara. Kasedhiya kanggo kabeh tangga mbukak lan pendaratan. The Stair Mesh Barrier, Stair Safety Posts and Stair Clamps aksesoris modular. Bisa digunakake ing kabeh jinis undhak-undhakan uga pinggiran slab beton lan struktur balok baja. APAC Safety Mesh Barrier Stair System gampang dikonfigurasi, dipasang kanthi cepet, lan ora mbutuhake latihan spesialis.
Sistem APAC Mesh Barrier Stair Edge Protection entheng lan kasar. Gampang kanggo transportasi saka situs menyang situs. Sistem kasebut selaras karo standar EN 13374, AS/NZS 4994.1.
Dibandhingake karo proteksi pinggiran tangga, proteksi pinggiran tangga bolong nyedhiyakake sistem proteksi sing luwih kuat. Bakal nyukupi kabutuhan proyek sing luwih nuntut babagan keamanan.
APAC minangka siji-sijine perusahaan China sing nyedhiyakake sistem proteksi pinggiran bolong sing inovatif iki. Kirimi Requirements Panjenengan.

Komponen

  • Collective EN13374 Edge Protection Stair Clamp for Stairway

    Kolektif EN13374 Edge Protection Stair Clamp kanggo Stairway

    Clamp Stair digunakake minangka clamp kanggo proteksi pinggiran sementara ing undhak-undhakan. Kanthi nggunakake clamp iki, proses pengeboran bolongan bisa diilangi nalika nginstal proteksi pinggiran.

    Clamp Stair bisa diputar lan diputer lan bisa dipasang kanthi operasi sing gampang tanpa ngrusak permukaan tangga. Clamp nduweni krenjang terpadu kanggo kirim Safedge 1.2m lan pegangan sing bisa diatur dipasang ing kiriman.

    Piranti clamping Stair khusus sajrone tahap produksi tangga kasebut ningkatake kualitas lan safety metode iki. Penjepit tangga perlindungan tangga lan komponen liyane tundhuk karo BS EN 13374.

  • Stair Mesh Barrier Safety Fence Edge Protection for Staircase

    Stair Mesh Barrier Safety Pagar Edge Protection kanggo Staircase

    Rintangan bolong tangga dirancang kanggo lereng tangga 30 derajat lan nyedhiyakake proteksi pinggiran sing terus-terusan ing sadawane tangga. Digunakake magepokan karo pos safety Safedge, uga bisa diunggahake supaya bisa ditindakake ing njaba unit tangga. Pengawal bolong tangga minangka komponèn kapisah sing bisa dipasang ing sisih liya saka tangga.

    Barrier Stair Mesh dirancang miturut EN 13374 Kelas A, Toeboard digabungake kanggo gampang lan cepet instalasi. Rintangan kasebut minangka unit bingkai sing kuat lan awet kanggo umur dawa lan ngasilake investasi sing apik.

  • HSE Safety Post 1.2m Construction Leading Edge Protection

    HSE Safety Post 1.2m Construction Leading Edge Protection

    Safedge posts 1.2m minangka komponen vertikal saka sistem proteksi pinggiran Safedge Bolt Down.

    Sistem lan komponen proteksi pinggiran Safedge Bolt Down kita dirancang lan diprodhuksi sesuai karo standar EN 13374 lan AS / NZS 4994.1.

    Edge Protection Safedge Post 1.2m digabungake karo rong pin kait kanggo ngunci alangan bolong ing posisi. Desain iki ngidini sampeyan ora nggunakake klip alangi bolong tambahan. Kajaba iku, mekanisme ngunci khusus nggawe pasca instalasi gampang lan cepet.

    Pos Safedge Protection Edge galvanis sing dicelup panas 1.2m menehi sistem proteksi pinggiran sing awet kanggo jangka panjang.

    Kirimi syarat Edge Protection Safedge Posts kanggo rega sing kompetitif.